LIMBURG

WEDSTRIJD Caf. Alverberg Hasselt - F. C. Dyn. Zelem  0 - 2

DATUM 26-02-2007  20:00

DOELPUNTEN 0 - 1 Cosemans Ingmar en 0 - 2 Cosemans Ingmar

VERSLAG In de heen wedstrijd was de wedstrijd tegen Alverberg onze Eerste nederlaag. Maar dit keer was het net omgekeerd, want dit is nu de Eerste nederlaag voor Alverberg Hasselt. In de heen wedstrijd was het Dynamic die het spel maakte, maar een slim Alverberg strafte ons toen af op de counter. Dit keer begonnen we rustiger en niet te vergeten op volle sterkte aan de wedstrijd waardoor Alverberg Hasselt niet in hun spel konden komen. Na een spanende en snelle Eerste helft stond het nog steeds 0 - 0. De 2 doelmannen hielden de netten proper maar de betere kansen waren voor ons. In de Tweede helft bleven we aan een snel tempo spelen en begonnen we meer het spel op te eisen en kregen we een aantal mooie kansen. Na 5 minuten in de Eerste helft Maakte Ingmar de verdiende 0 - 1. Maar het was toch bang afwachten tot de laatste 5 minuten. Want toen kwam er de bevrijdende en verdiende 0 - 2 stand op de borden te staan weer een doelpunt van Ingmar. En een mooie revanche na de thuis nederlaag tegen Alverberg. Door deze topper te winnen tussen de nummers 1 en 2 staan we nog steviger op de Tweede plaats en maken we een flinke stap vooruit vermits de marge op onze achtervolgers op zijn minst even groot blijft. De opstelling:1. Jeuris Ben, 2. Maes Johan, 5. Trippaers Eric, 6. Dipasquale Livio, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar 9. Holtappels Tim